Hírek a Legend Rally házatájáról…

Egy kis figyelmet kérek…
november 17, 2017
1920-as évek futam április 7-8.
február 8, 2018

Hírek a Legend Rally házatájáról…

Néhány eseményről szeretnénk hírt adni.

1, Örömmel értesítünk Benneteket, hogy a sok lamentálás után végre rögzíteni tudtuk a 2018-as évad verseny naptárát, melyet az alábbi linken tudtok elérni. Nagy izgalommal készülődünk, szeretnénk egy nagyon izgalmas és élményekben gazdag 2018-as évet írni. 🙂

https://legendrally.hu/idopontok-helyszinek/

2, Egy időpont módosítás után április 7-8. az évad első futama, mely futam előkészületei már hetek óta megkezdődtek. Izgalommal ugortunk fejest a szervezésbe, helyszínek alakulnak a szállás kapacitás lekötve… meg kell mondjam elégedetten szemlélem a folyamatokat.

3, Május végén egy igazán különleges kalandra invitálunk Benneteket. Egy hosszított hétvége keretében átlépjük az országhatárt és Biharba kalauzolunk el Benneteket. Különleges terepviszonyok, fantasztikus élményekkel készülünk.. Padis, Körös folyó, Partium, a székely vendéglátás… és… legendák, legendák, legendák… Micsoda kaland lesz… J Tudjuk voltatok már párszor Erdélybe… DE (!) a mi szemüvegünkön keresztül még csak kevesen láthattátok. Bizakodóan vágtunk bele a Bihari Buli szervezésbe, reményeink szerint majd együtt élhetjük meg Veletek.

4, Javában zajlik a Balkan Trophy 2018. futamra a nevezések leadása. Lassan lejár a legkedvezőbb áron elérhető regisztráció első etapja. Aki úgy érzi, hogy a legkedvezőbb áron szeretne 9 napot kalandozni a Balkánon  és a legendákkal átitatott Görögországban,  akkor ne nagyon tétovázzon, hamar töltse ki a nevezési lapot és küldje meg részünkre.

http://balkantrophy.hu/nevezes/

Különleges kalandot találtunk ki. Erdély zegzugos útjain haladunk, kultúrák és fantasztikus természeti kincsek barátságát magunkénak tudva, a Kárpátok bérceink keresztül elhagyjuk a Kárpát-medencét  és Bulgária sokat mondó, mutató nemzeti parkjait, barlangjait, ortodox kolostorait és nem utolsó sorban kiváló éttermeit végig járva érkezünk az Ókori tudás földjére Hellászba. Ptolemaida,  Meteorák, nemzeti parkok, tavernák, eldugott autentikus hegyi falvak érintésével kompolunk a cél helyszínére, Görögország legzöldebb szigetére Korfura.

3 ország, 3 kultúra, 3 gasztro élmény, 9 nap, 2000 kilométer a legendák földjén… Balkan Trophy 2018.

Figyelmetekbe ajánljuk a futam hivatalos weboldalát amit bátran böngésszetek ismerkedjetek vele. www.balkantrophy.hu

Különleges útnak ígérkezik, ne maradj le róla.

Különleges eseményekkel, izgalmas megállapodásokkal indítjuk az évet, melyekről szépen lassan értesítünk majd Benneteket.

Most már tessék előhozni a gépeket a garázsból. Tessék megtámadni a szervizeket, hogy áprilistól üzembiztos paripákkal tudjatok csata sorba állni.

2018-ban is várunk Benneteket a rajtvonalnál!

 

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Szólj hozzá!