Mi a Balkán Trophy?

Korábbi Futamok
január 30, 2017

Mi a Balkán Trophy?

A 2017-ES ÉV IGAZÁN KÜLÖNLEGES KALANDJA

Egy futam, ami nyomot hagy Benned. A Balkan Trophy 2017 nem egy
hosszúhétvégés kiruccanás, nem egy társasutazás, nem egy egyéni bóklászás… A Balkan Trophy 2017 a kihívások futama, megküzdünk majd magas hágókkal, vízesésekkel, goromba hegyoldalakkal, ugyanakkor életed egyik meghatározó emléke lesz, melyre reményeink szerint örömmel gondolsz majd vissza.
Balkán Trophy 2017! A mi utunk a Te utad!

Elvárható gondossággal állítjuk össze az útvonalat, hogy mind a Off-road kategória, mind pedig az Explorer kategória csapatai küzdelemmel tarkítva megélhessék a kihívásokkal teli napok bódító élményét.

A BALKAN TROPHY NEM EGY ÚT A BALKÁN FELÉ

A BALKAN TROPHY MAGA AZ ÚT!

2017-ben is egy különleges kalandra hív. Országhatárunkat átlépve, a mezőnynek idegen helyen, idegen körülmények között kell ismét helytállnia. A futam alatt a technika és ember összekovácsolódik, különleges összhangba kerül.
egy kőkemény futam. Olyan helyeken fogsz autózni, ahol néha egy zerge sem fér el, hágók, szorosok, patakok, mind Rád várnak.

Egy gasztronómiai utazás, hiszen országok, népek különleges konyhái várnak Rád, lesz időd bennük elmerülni.Egy családi program, hiszen okos döntésekkel végig túrázhatod az útvonalat, majd az út végén nyaralás várhat.Egy közösségi élmény.
Az esti vacsorák, a kollektív szerelések, számtalan közös élmény bevésődik az emlékezetbe.
Egyben kultúrrally is. Nem hunyunk szemet a hagyományok felett, történelmi emlékek, legendák gondosan előkészített sora vár Rád!

A Balkan Trophy

A Balkán Trophy futam Off-road és Explorer kategóriában meghirdetett navigációs képességeket, fizikai tűrőképességet próbára tevő vezetéstechnikai amatőr tájékozódási túra, mely minden résztvevő számára aktív kikapcsolódást nyújt.

 

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Szólj hozzá!