Véget ért a LovagTrend futam.

Korábbi Futamok
január 30, 2017
Betyárok és Pálinkák futam április 8-9.
március 10, 2017

Véget ért a LovagTrend futam.

Mit is mondhatnék… szuper lett!

Véget ért a LovagTrend futam… Nagyon nagy örömömre szolgált, hogy a visszajelzések alapján a LegendRally első futamát sikeresnek könyvelhetjük el. Teljesen őszintén… nem gondoltuk, hogy ekkora egyéni és csapatos kalandokba lesz részetek, részünk.
Volt elakadás, volt beálltnak hitt motor, leszakadt váltó, szétszakadt difi… Volt patak átúszás csörlőkötéllel (bevállalós Alma Tasi Gabi!!!), volt vonatozós csörlőzés, volt kergetőzés, volt nagyon jó hangulat és higgyétek el volt sok megható pillanat is. Láttunk apákat nagyon nagyra nőni, láttuk a Lányokat levegővétel nélkül izgulni, láttuk Őket bizony amazonként is küzdeni, láttunk csipkelődő csapatokat, izgalomtól futkározó kölyköket… fáradt arcokat… rengeteg kézfogást, mosolyt… hmmm… hát ennél szebb, lovagiasabb csatát nem is képzelhettünk volna el.

Örömmel teszek eleget annak hálás feladatnak, hogy őszinte köszönet mondjak Nektek a becsületes küzdelemért, illetve, hogy általatok most a LegendRally is több lett, mint verseny.

Engedjétek meg, hogy ezt fórumot belső csatornának is használjam és ezúton is köszönetet mondjak a Stáb minden tagjának…Molnár Márk, Katalin Molnár Sághegyi, Regina Szeness, Norbert Kovacs, Kozák Kornél, Péter Tóth, Melinda Nyilas, Huba Kozma. Köszönet a fotózásért István Merle, Borsa Miklós, Mihaly Sajban,

Ui.: Jaaa és ne feledjétek… április 8-9!

Egy- kettőt alszunk és jelentkezünk 2017 egyik legkülönlegesebb hazai futamával.

Egy kicsit nosztalgiázzunk… nézzük, hogy is volt ez tavaly…

 

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Szólj hozzá!