1960-as évek… zárófutam nov. 17-18.

Kastélyok és borok futam szept. 29-30.
augusztus 31, 2018
Kiskunsági Riadalom márc. 9-10.
február 8, 2019

1960-as évek… zárófutam nov. 17-18.

A LegendRally és a 90.9 Jazzy Rádió bemutatja: 

1960-as évek… záró futam.

A nevezés nyitva! 

Meg sem száradt a festék a Kastélyok és borok futam Itinerén, máris  a kanyarba a 2018-as Legend Rally évad zárófutama az 1960-as évek futam.

Gondolom, azt sejtitek, hogy nem kis lelkesedéssel csaptunk bele a szervezésbe. Segítséget kértünk új és régi ismerősöktől… alakul a koncepció. J A tematika nekünk nagyon tetszik, lelkesen merülünk el a Jampi, a Hippi, világban. Szívesen olvasunk Latinovitsról, Elvisről, Gagarinról, Beatlesről, Kádár korszak eseményeiről… Bízunk benne, hogy Ti is majd kedveteket lelitek a kérdések megválaszolása közben és sok érdekes kérdéssel, izgalmas helyszínnel tudunk majd Nektek örömet okozni.

Tehát 1960-as évek futam… izgalmas, kalandokban bővelkedő pontkereső futam Mezőkövesden a matyóság központjának vonzáskörzetében.

A pontok feltöltése GARMIN GPS készülékre történik, illetve gpx. formátumban email-en.

 

Szeretjük, ha a Mezőny egy kupacban van és ezért hajlandóak vagyunk áldozatot is hozni. Már-már visszatér a Mezőny Zsory-fürdőre a Zsóry Hotel Fit**** hotelbe. Szeretnek Benneteket és egy megállapodás alapján kérésünkre kiürítették a komplett szállodát… Na de most nagyon!!

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy a szállodát kipucoltattuk… de nem tudjuk sokáig tartani állásainkat, mert a régen fiatal Jampik és hippik az időelteltével nyugdíjasok lettek és előszeretettel vennék be a mi jól körbe bástyázott csapatszállásunkat… ne késlekedjetek a foglalással!!

Jöjjenek a részletek!

Csapatszállás: Zsóry Hotel Fit****

A hotelről bővebben: www.zsoryhotel.hu

Sikerült egy barátságos árat kapnunk, az elhelyezés ára bőséges svédasztalos reggelivel és svédasztalos vacsorával!!!

 Két ágyas szobában 10.800 Ft / fő / éj

Kérünk minden csapatot, hogy szállásigénylési szándékát a LegendRally-ra hivatkozva mielőbb jelezze az alábbi elérhetőségen: 

Telefon:  +36 (70) 778-9302 esetleg email-en: info@zsoryhotel.hu

FONTOS!! Mivel az egész házat kibéreltük, így nagyon FONTOS, hogy hivatkozzatok a Legend Rally-ra. Mi már lent leszünk pénteken, hogy kiélvezhessünk Veletek minden pillanatot.

Az érvényes nevezéshez, kérjük, az alábbi adatokat küldd az info@legendrally.hu  e-mail címre:

– csapatnév

– létszám

– minden résztvevő: teljes neve, telefonszáma, e-mail címe

Nevezési díj: 25.000 Ft / autó

A nevezési határidő: 2018. 11. 12. (maximalizált mezőny létszám elérésénél idő előtt lezárjuk a nevezést)

Vigyázat!!! A LegendRally több, mint verseny!

Ha valaki úgy dönt, hogy az este további részét szeretne a versenytársakkal együtt mulatozással tölteni, a szálloda bárja, különterme, étterme erre lehetőséget ad, sőt, piszok sok mínusz pont lesz, ha nem vagy ott. (nekem is!)
Ha a szombati parádé után egy kis pihenésre vágyakoztok, akkor sem engedünk Benneteket a zord ismeretlenbe, a támaszponton korlátlan edzőterem, wellness részleg / szaunák, sókamra, jacuzzi, valamint medence/ illetve játékterem is a rendelkezésetekre áll. Na de még a városi fürdő is karnyújtásnyira lesz Tőletek…

 

A nevezhető helyek létszámát az ésszerűség kedvéért maximalizálnunk kell. Tisztelettel kérünk minden indulni szándékozó csapatot, hogy a szállás és egyéb logisztikai feladatok zökkenőmentes leszervezése érdekében minél előbb adja le nevezését, köszönjük!

 

Húú húúú lesz itt minden!! … Csak győzzük összerakni..!!!

A hiányzó részletekről hamarosan.

Találkozzunk a rajtvonalnál!

 

 

LegendRally – Több, mint verseny! Stílus és szenvedély!

 

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Szólj hozzá!