Amikor a koronavírus vírusfenyegetettség felütötte a fejét Magyarországon is, napról napra zártak be a szórakozóhelyek, közösségi terek, mozik kulturális egységeket. Az utazást pedig jó időre kihúzhattuk a listánkról, de legalábbis bizonytalan időre szükséges lett elhalasztani…

" /> Home Edition Virtuális Karantén futamsorozat – Legend Rally

Home Edition Virtuális Karantén futamsorozat

Kastélyok és borok IV. 2019. szept. 28-29.
augusztus 15, 2019
5 érv a virtuális karantén futam mellett
május 15, 2020

Home Edition Virtuális Karantén futamsorozat

Amikor a koronavírus vírusfenyegetettség felütötte a fejét Magyarországon is, napról napra zártak be a szórakozóhelyek, közösségi terek, mozik kulturális egységeket. Az utazást pedig jó időre kihúzhattuk a listánkról, de legalábbis bizonytalan időre szükséges lett elhalasztani…

A Legend Rally csapata mert egy nagyot álmodni és elhozta egy új, végletekig egyszerű, de különleges utazás izgalmát.

A Virtuális Karantén futam név alatt debütáló futamsorozat keretein belül az egyénileg, vagy csapatban játszó játékosok a világ legkülönbözőbb, sokszor lenyűgöző, vagy éppen elgondolkodtató pontjaira jutnak el, úgy, hogy közben izgalmas feladatokat is megoldanak.

No, de nézzük, hogy mi is egy Virtuális Karatén futam.

Tulajdonképpen egy ez egy olyan játék, egy olyan futam, mely a VIRTUÁLIS jelenben de mindeközben a VALÓSÁG-ban játszódik! A VALÓSÁG-ban csak és időben, a múlt irányába picit elcsúsztatva.

Képzeld csak el, hogy Szicíliában, az Egyesült Államokban, Kínába, Grönlandra, Párizsba, Balira vagy akár a Sixtusi Kápolnába is eljuthatsz, másodperceken belül.

Ez egy olyan virtuális futam, amely alatt elrepítünk a világ számos pontjára. Az adott feladatok keretében egy múltbéli valós helyszínre érkezel, valós képekkel, emberekkel… Feladatot kapsz, amit az adott helyszínen kell megoldanod.  Mind ezt otthonról, számítógépről! Valójában nincs szükség másra, csak kitartásra, ügyességre – no meg Internetre.

Hogyan is kell elképzelni egy karantén futamot?

A regisztráció után élesedik a kvalifikációd. Figyeld a közösségi oldalon a történéseket. A futam napján aztán felfordul az élet!

A futam napján megkezdődik a regisztráció, adminisztráció.

Egy adott rendszer segítségével megkapod a regisztrált csapatod rajtszámát.

Kapni fogsz egy feladatlapot, az ITINERT! Ez a feladatlap lesz segítségedre a földrészeken átívelő kalandon. Az adminisztráción még nem tudod megnyitni feladatlapot, a rajt pillanatáig az jelszóval védett állapotban zárolva van.

Kapni fogsz még tőlünk továbbá egy videót melyben nagy vonalakban ismertet kapsz a futam szabályairól.

A meghirdetett rajt előtt élő videó bejelentkezésben, a versenyigazgatóság bekapcsolódik és a rajt pillanata előtt még egy utolsó információ átadás után megadjuk az ITINER megnyitásához szükséges jelszót, kódot, ami egyben a rajtot is jelenti. Attól a pillanattól megkezdődik a futam, kezdetét veszi a világot átívelő verseny.

A futam kezdetétől számítva adott időd áll rendelkezésre, (szintidő, mely általában pár óra) hogy eljuss minél több helyszínre és ott lehetőséged legyen megoldani a feladatokat.  

A helyszíneket Te választod ki, Te készítesz versenystratégiát, Te állítod össze az utadat és azt majd neked is kell végig járnod.

Figyelj! A rendelkezésre bocsájtott szint idő lejárata előtt megadott formában, elektronikusan vissza kell juttatni a feladatlapokat az ITINERT a Legend Rally szerverére.

A futam végén megérkeznek az ITINEREK, visszaérkeznek a csapatok. A feladatlapokat egy algoritmus segítségével a Legend Rally back office-ban feldolgozzuk és futam után pár órával, élő video közvetítés keretében megkezdődik az eredményhirdetés.

A Virtuális Karantén futam minden korosztály számára nyújt valós, egyéni és közösségi élményeket, ismeretszerzéssel összekapcsolt vidám, adrenalinban gazdag kikapcsolódást. Várunk mindenkit a Legend Rally Home Edition Virtuális Karantén futam sorozatban.

Az alábbi nevezés gombra kattintva lehetőséged nyílik, hogy részt vegyél a következő futamon. Ne habozz! Gyere!

.

.

.

Ne tétovázz! Gyere!

.

.

95669173_122688636074856_6463059631605284864_o
Insert your content here
MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Szólj hozzá!