Mozgalmi Futam szept. 19-20.

Filmes Futam aug. 15-16.
augusztus 7, 2020
Legend Rally ONroad tájékozódási futam
szeptember 17, 2020

Mozgalmi Futam szept. 19-20.

A LegendRally bemutatja: Mozgalmi  Futam.

A nevezés nyitva! 

Izgatottan csaptunk bele a szeptemberi kiskunsági futam szervezésének.

Izgalmas, kalandokban bővelkedő GPS pontkereső futam Legend Rally módra Kiskőrös, Szank, Bugac… éljen a tanyavilág.

Híretek és az évek óta tisztességes helytállásotoknak köszönhetően a települések szívesen fogadják a Mezőnyt. Különleges nyüzsgés burkolja a be a Mozgalmi futamot. A számos különleges helyszín, teljesen izgalomba tart minket. Ebben az évben a magasabbnál is magasabbra tettük a mércét… igyekszünk olyan különleges feladatokat, helyszíneket, élményeket biztosítani, amikre reményeink szerint örömmel gondoltok majd vissza és gyakran fel tudjátok majd idézni a Legend Rally élményt.

Szeretjük, ha a Mezőny lehetőség szerint egy kupacban van, így fő szálláshelyként a Imperial hotel  jelöltük ki.

Nem utolsó információ: Kiskőrösrőll rajtolunk így  Mezőny nagyobb része már pénteken megérkezik, hogy jól kibeszélhesse a szervezőket. Aki nulladik nap végén (pénteken) a szállodához tartozó termálfürdőben szeretne pihenni, az ne legyen rest. A balatoni nyaralásból megmaradt úszógumikat, karúszókat kicsomagolni és kiélvezni a medence és a szomszédos strand nyújtotta élményeket. Emlékezve az eddigi kiskunsági Legend Rally futamokra..  azt gondolom, szem nem marad szárazon…

A futam nem lesz mentes a kultúrától, a történelemtől, a kalandoktól, a kihívásoktól… Most is leporolunk számos feledés homályába merülő legendát. Életre kelnek lassan elfeledett mozgalmak és egy különleges, változatos érzéseket megjelenítő világ homályos nem ritkán groteszk és néha elgondolkodtató jelene/múltja.

A Legend Rally fejlesztésű PILOT 1.0 versenytámogató rendszer fejlesztői tovább csiszolják a felületet. Az elsődleges tesztek jól sikerültek, reményeink szerint mielőbb teljes kapacitással elindulhat a Legend Rally egy teljesen új ösvényen, mely idővel sugárúttá szélesedik. A Magyar Off-Road Almanach-ba (MORA 🙂 ) feljegyezendő:  A történelem, most íródik… 2020. szeptember 19-20.

A nevezési határidő: 2020. szeptember 16.  tájékoztatunk, hogy a hatósági megállapodások értelmében a befogadható nevezések száma korlátos, elképzelhető, hogy a nevezést a véghatáridő előtt le kell zárnunk. Jelentkezésed ne halaszd az utolsó pillanatokra!

 

 

   

 

 

LegendRally – Több, mint verseny! Stílus és szenvedély!

 Kérünk minden indulni szándékozó csapatot, hogy a szállás és egyéb nem kevés logisztikai feladatok zökkenőmentes leszervezése érdekében minél előbb adja le nevezését.

A hiányzó részletekkel hamarosan jelentkezünk.

Mozgalmi futamLegend Rallymi más?

 

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Szólj hozzá!