Amikor a koronavírus vírusfenyegetettség felütötte a fejét Magyarországon is, napról napra zártak be a szórakozóhelyek, közösségi terek, mozik kulturális egységeket. Az utazást pedig jó időre kihúzhattuk a listánkról, de legalábbis bizonytalan időre szükséges lett elhalasztani…

" /> Legend Rally ONroad tájékozódási futam – Legend Rally

Legend Rally ONroad tájékozódási futam

Mozgalmi Futam szept. 19-20.
augusztus 25, 2020
INSTANT FUTAM SZABÁLYZAT 2021.
január 12, 2021

Legend Rally ONroad tájékozódási futam

Október 17-ént merre keressük a legendákat? 

Székesfehérvár, Dég, Simontornya, Nagykarácsony, Gárdony környékén.

No de nézzük mi a feladat!

Október 17. szombat Székesfehérvár

A rajt helyszínén okos készülékeitekre feltöltjük a GPS pontokat és így láthatóvá válik a pontos műveleti terület.

Egy másik okos készüléketekre letöltjük a play áruházból, vagy a Store-ból a Legend Rally fejlesztésű PILOT alkalmazást. Ez az alkalmazás fogja segíteni a napi munkátokat és továbbítja nekünk a szükséges adatokat.

A rajt pillanatába kaptok egy feladványt. Ezt a feladványt kell megoldanotok 6-7 óra alatt.

A rajtpisztoly eldördül, és onnan magad írod a kalandod. Nem mondjuk meg, melyik koordinátát vedd fel először. Lesznek téves, vagy éppen félre vezető információk, lesznek értékes információk. A lényeg, hogy igyekezz megoldani a rejtélyt.napot!különleges helyeket látogattál meg. 

Taktikázz! Gondolkodj! Legyél bátor és leleményes! Tölts el egy izgalmakban gazdag és vidám napot! Olyan helyeken fogsz megfordulni ahol lehet még nem jártál.  Versenyre kellhetsz csapatokkal, vagy éppen „csak” tartalmasan töltötted el a szombatodat. Lehet, hogy kirándultál egy jó nagyot, miközben különleges helyeket látogattál meg. Te döntöd el, miként írod a kalandod!


A befutó, a cél a Velencei-tó körül lesz. A STÁB várni fog Benneteket a startkapu alatt. A PILOT rendszer pillanatok alatt kiértékeli azt egész napi teljesítményeteket és megkezdődik az eredményhirdetés. Természetesen, az eredmény listát közzé tesszük a közösségi oldalunkon is, hogy ország- világ láthassa a bátor helytállást.

Gyakran Ismételt Kérdések. (GY.I.K.)

Hogyan láthatom a kérdéseket?  A feltöltött navigációs pontokat felkeresve kérdések jelennek meg a PILOT rendszerbe. A kérdések a PILOT rendszerben csak akkor jelennek meg, ha megközelítetted az adott GPS pontot. Nos, ha a kérdés megjelent, akkor legyél szemfüles és keresd meg a választ. Ha ügyesen sáfárkodsz az idővel és a rejtélyeket szépen megoldod, igen közel kerülhetsz a fő rejtély megoldásához. Ha sikerült a megfejtés és Te vagy a leggyorsabb, akkor már lehet nyertél is.

Nem vagyok rally versenyző, akkor is indulhatok? A Legend Rally nem a száguldozásról szól, sőt! A PILOT jelzi ha túl lépted az általunk megadott sebességhatárt.  Ne száguldozz!! Gondolkodj! Tervezz! Taktikázz!

Nem túl gyors az autóm. Akkor is indulhatok? Igen, mint mondtuk, nem a száguldozásról szól a futam, sőt büntetés jár érte.

Nem ismerem a PILOT rendszert. Nehéz vele boldogulni? Nem vagy egyedül. A PILOT egy Legend Rally  fejlesztésű applikáció, mindenki most tanulja a használatát. Egyszerű a használata, imádni fogod!

Csak megyünk az autóval? Lesznek olyan feladatok, amit a csapatnak egyszerre, együtt kell elvégeznie, ezek a „Team spirit” feladatok. Lesz olyan feladat, amikor leleményesnek kell lenni, lesz olyan is mikor használni kell a logikádat…lehet  egy furcsa gépet kell vezetned, kastélyokba kell berohanni és ott megkeresned a válaszokat… Mit tudni? Kreatívak vagyunk… 🙂

Nem vettem ilyen még részt? Mit kell tudnom? Össze kell szedned egy csapatot akikkel kibírsz 6-7 órát. Lehetnek a barátaid, vagy éppen a családod… teljesen mindegy. Itt biztosan nyersz. Olyan helyen fogtok megfordulni ahova idén nem biztos, hogy magad eljutnál. A legend Rally gondoskodik arról, hogy különleges helyszínekre kalauzolja a mezőnyt.

Ha vége  futamnak mikor lesz eredmény hirdetés?  A célba érkezés után egy órán belül eredményt hirdetünk, de az aktuális eredménylista felkerül a webre is természetesen.

Az autóm nagyon utcai autó. Lehet vele indulni? Igen. A személyautós tájékozódási ONroad futam olyan utakon zajlik, ahol személyautóval kényelmesen teljesíthető, nem lehet gond.

A Legend Rally már 7 éve szolgálja ki a autózás szerelmeseinek igényeit.

Esetlegesen felmerült kérdéseidre szívesen válaszolunk. Keress elérhetőségein valamelyikén! +36 30 370 9271   vagy a info@legendrally.hu email címen

Legend Rally több, mint verseny…

 

Az alábbi nevezés gombra kattintva lehetőséged nyílik, hogy részt vegyél a következő futamon. Ne habozz! Gyere!

Nézzük mit és hogyan is kellett tenni az előző futamon

Legend Rally Onroad futam tájékoztató anyaga

Legend Rally Onroad futam LEG-eg futama Budapest

Közzétette: Legend Rally – 2020. július 23., csütörtök

.

.

Ne tétovázz! Gyere!

.

.

118776358_3619637138068840_9154291363203232628_n
Insert your content here

Ahogy a PGASE csapata látta a legutóbb...

PGASE Team fedélzeti kameráján kersztül pillanthatunk be a júliusi Onroad budapesti futam néhány életképébe. Köszönjük nagyon a kópiát! Búzdítunk mindenkit hasonló anyagok elkészítésére, feltöltésére 😉 🙂

Közzétette: Klinovics János – 2020. szeptember 17., csütörtök
MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Szólj hozzá!