ONroad INSTANT futam július 3.

ONroad INSTANT futam június 5.
május 17, 2021
RENESZÁNSZ I. futam október 16-17.
szeptember 6, 2021

ONroad INSTANT futam július 3.

INSTANT 9. Személyautós ONROAD futam!

július 3-án merre keressük a legendákat? Csodás EGER és környéke vár Rád.

No de nézzük mi a feladat!

július 3. szombat, EGER

Most INSTANT futam!!! A rajt pontos helyszínét előző este megküldjük. A futam reggelén feltöltendő GPS feladatpontokat okos készülékeitekre szintén eljutattjuk és azokat csak egy- két kattintással fel is tölthetitek, így láthatóvá is válik a pontos műveleti terület.

Egy másik okos készüléketekre töltsétek le a Play áruházból vagy a Store-ból a Legend Rally fejlesztésű PILOT alkalmazást. Ez az alkalmazás fogja segíteni a napi munkátokat és továbbítja nekünk a szükséges versenyadatokat.

A rajt reggelén emailben kaptok egy feladványt. Ezt a feladványt kell megoldanotok 6 óra alatt, illetve a maradék időben a lehető legtöbb kijelölt helyre el kell jutnotok, ahol a PILOT rendszer segítségével feladott kérdésekre kell válaszolni. Nincs szükség különleges tudásra, csak leleményességre!

Ahogy a virtuális rajtpisztoly eldördül (vagyis áthaladsz a rajtkoordinátán), onnan már magad írod a kalandod. Nem mondjuk meg, melyik koordinátát vedd fel először. Lesznek téves, vagy éppen félre vezető információk, lesznek értékes információk. A lényeg, hogy igyekezz megoldani a rejtélyt.

Taktikázz! Gondolkodj! Legyél bátor és kitartó! Tölts el egy izgalmakban gazdag és vidám napot! Olyan helyeken fogsz megfordulni, ahol lehet, még nem jártál.  Versenyre kellhetsz csapatokkal, vagy éppen „csak” tartalmasan töltheted el a szombatodat. Lehet, hogy kirándulsz egy jó nagyot, miközben különleges helyeket látogatsz meg. Te döntöd el, mit is kerekítesz ki abból az  július 3-ból!

 A műveleti központban leszünk, ahol a PILOT rendszer kiértékeli azt egész napi teljesítményeteket. Az este folyamán a Legend Rally Facebook csatornán, élőben megtörténik az eredményhirdetés. Természetesen az eredménylistát közzé tesszük a közösségi oldalunkon is, hogy ország- világ láthassa a bátor, kitartó helytállást.

Gyakran Ismételt Kérdések. (GY.I.K.)

Hogyan láthatom a kérdéseket?

A feltöltött navigációs pontokat felkeresve kérdések jelennek meg a PILOT rendszerben. A kérdések a PILOT rendszerben csak akkor jelennek meg, ha eléggé megközelítetted az adott GPS pontot. Nos, ha a kérdés megjelent, akkor legyél szemfüles, és a helyszínen keresd meg a választ. Ha ügyesen sáfárkodsz az idővel és a feladatokat ügyesen megoldod, igen közel kerülhetsz a fő rejtély megoldásához. Ha sikerült a megfejtés és Te vagy a leggyorsabb, akkor már lehet, nyertél is. Vigyázz!! Az első helyre többen is pályáznak!

 

Nem vagyok rally versenyző, akkor is indulhatok?

A Legend Rally nem a száguldozásról szól, sőt! A PILOT jelzi, ha túl lépted az általunk megadott sebességhatárt.  Ne száguldozz!! Gondolkodj! Tervezz! Taktikázz!

 

Nem túl gyors az autóm. Akkor is indulhatok?

Igen, mint mondtuk, nem a száguldozásról szól a futam, sőt büntetés jár érte.

Nem ismerem a PILOT rendszert. Nehéz vele boldogulni?

Nem vagy egyedül. A PILOT egy Legend Rally fejlesztésű applikáció, mindenki most tanulja a használatát. Egyszerű a használata, imádni fogod, sőt otthonra is kérni fogod!

Csak megyünk az autóval és kész?

Lesznek olyan feladatok, amit a csapatnak egyszerre, együtt kell elvégeznie, ezek a „Team spirit” feladatok. Lesz olyan feladat, amikor leleményesnek kell lenni, lesz olyan is mikor használni kell a logikádat…A pandémai szabályozás fogja a kezünk, de a helyzethez igazodva igyekszünk leleményesek lenni.

Nem vettem ilyenen még részt. Mit kell tudnom?

Olyan helyen fogsz megfordulni, ahova idén nem biztos, hogy magad eljutnál. A Legend Rally gondoskodik arról, hogy különleges helyszínekre kalauzolja a mezőnyt.

Az autóm nagyon utcai autó. Lehet vele indulni?

Igen. A személyautós tájékozódási ONroad futam olyan utakon zajlik, ami személyautóval kényelmesen teljesíthető, nem lehet gond. A Legend Rally már 8 éve szolgálja ki az autózás szerelmeseinek igényeit.

Esetlegesen felmerült kérdéseidre szívesen válaszolunk. Keress elérhetőségein valamelyikén! +36 30 370 9271   vagy a info@legendrally.hu email címen

Az alábbi nevezés gombra kattintva lehetőséged nyílik, hogy részt vegyél a következő futamon. Ne habozz! Gyere!

Csatlakozz a Legend Rally csoportjához, ahol az élet móka és kacagás, nyeremények, játékok és az autózás egy különleges formája születik.

 

Legend Rally több, mint verseny…

Az alábbi nevezés gombra kattintva lehetőséged nyílik, hogy részt vegyél a következő futamon. Ne habozz! Gyere!

.

.

.

Ne tétovázz! Gyere!

.

.

.

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Szólj hozzá!