RENESZÁNSZ I. futam október 16-17.

ONroad INSTANT futam július 3.
június 10, 2021
ONroad INSTANT futam november 13.
október 19, 2021

RENESZÁNSZ I. futam október 16-17.

A LegendRally bemutatja: Reneszánsz futam.

A nevezés nyitva! 

Kalandokban bővelkedő GPS pontkereső autós futam, 

Nem árulok el nagy titkot, hogy egy lelkes csapat, már több hete dolgozik a Reneszánsz futam részletein.

Izgalmas, kalandokban bővelkedő GPS pontkereső futam Legend Rally módra Székesfehérvár… környékén.

Szeretjük, ha a Mezőny lehetőség szerint egy kupacban van, így fő szálláshelyként a  a Novotel hotel épületét jelöltük ki, de erről picit később bővebben.

Nem utolsó információ: Székesfehérvárról rajtolunk így  Mezőny nagyobb része már pénteken megérkezik, hogy jól kibeszélhesse a szervezőket. Aki nulladik nap végén (pénteken) a szálloda előtti sétányon szeretné kipihenni a lefelé út fáradalmait, az megteheti a már említett csapatszállás hotelétől pár  lépésre található számos kiülős vendéglátó helyek egyikén. Azt gondolom, hogy ez inkább megszállás lesz mint csendes csevej egy teaházban.

A futam tematikája a RENESZÁNSZ, hmmm… nem lesz mentes a kultúrától, a történelemtől, a kalandoktól, a kihívásoktól… Most is leporolunk számos feledés homályába merülő legendát. 

A nevezési határidő: 2021. október 14 illetve a 50 csapat elérés. Tájékoztatunk, hogy a hatósági megállapodások értelmében a befogadható nevezések száma korlátos, elképzelhető, hogy a nevezést a véghatáridő előtt le kell zárnunk.  Jelentkezésed ne halaszd az utolsó pillanatokra!

 

 

   

 

 

LegendRally – Több, mint verseny! Stílus és szenvedély!

 Kérünk minden indulni szándékozó csapatot, hogy a szállás és egyéb nem kevés logisztikai feladatok zökkenőmentes leszervezése érdekében minél előbb adja le nevezését.

A hiányzó részletekkel hamarosan jelentkezünk.

Filmes futamLegend Rallymi más?

 

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Szólj hozzá!