PILOT Kupa 2.0 2024. március 2.

ONroad INSTANT futam november 13.
október 19, 2021
Tengerre Magyar!
április 25, 2024

PILOT Kupa 2.0 2024. március 2.

A LegendRally bemutatja: PILOT CUP.

Véget ért a PILOT Kupa futam!

Csodás napon vagyunk túl! 45 csapat állt rajthoz és a szemerkélő eső sem vetette el kedvét a 125 bátor kalandornak, hogy nekiiramodjon a Kiskunságnak. 80 GPS pont vasúttörténeti emlékhely, Pálos rendi kolostor, rádiózás története és büszkeségeink, csettegő, traktor na és egy valódi IKARUS busz vezetése… húzós, tartalmas, kalanddal feltöltött nap volt.

Külön, nagy betűs köszönet a Mezőny minden tagjának, hogy szabálycentrikusan hajtottak végre minden feladatot és jelenlétük a műveleti területen a legkisebb ellenérzést sem váltotta ki a helyi lakosok és hatóságok részéről. No, ezt így kell csinálni! Jó volt látni a baráti találkozásokat, egymás ugrasztásait és a sok-sok örömteli mosolyt.

  1. március 2.Különleges nap a Legend Rally életében. Végérvényesen bevezetésre került a PILOT 2.0 digitális ellenőrző rendszer, mely megnyitotta az utat a második generációs versenyszervezés előtt az autópályát. A STÁB és a fejlesztő csapat nem áll meg, tovább folytatja munkát, hogy minél tökéletesebben tudjuk Rátok szabni ezt az új, különleges innovatív megoldást.

Most, ma ünnepeljünk! Ünnepeljük ezt a napot és egyben gratuláljunk a PILOT Kupa Mezőny minden tagjának az elért eredményéért!

Őszintén köszönjük a tisztes részvételt!

 

 

    

 

 

 

 

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Szólj hozzá!