Tengerre Magyar!

PILOT Kupa 2.0 2024. március 2.
április 25, 2024
Velencei Kaland 2024
április 26, 2024

Tengerre Magyar!

Tengerre Magyar, avagy a Portoroz-i Piknik!

Véget ért a TM2023 futam!

csapat sorakozott fel Hévízen, hogy kalandvággyal telepakolt puttonnyal nekivágjon az első Tengerre Magyar futamnak.

Csütörtökön reggel 9:00-kor feldübörögtek a motorok és megkezdődött a rajt, elindult a hajsza!

Zalakaroson keresztül, Zalában még egy pici forgolódás, majd szinte észrevétlenül már Horvátországba találta magát a mezőny. Csáktornya, Varazsdi vár, Marica cukrászda, bolyongás a várnegyedben, majd irány délnyugat! Lélegzet elállító erdei utakon fel a kilátóba, ezután ereszkedés és futás a Neadervölgyi barlang felé. Estére megérkezett a mezőny Terme Tuhejbe… na itt aztán Termál víz…T .T . Terasz kicsapta a Toyota hátulját… és ott aztán folyt az éjszakai élet (is)

Másnap beléptünk Szlovéniába, meglátogattuk Mayát az 500 éves vízi malomban, várak, kastélyok, hegytető egy hárfával, csodás Száva part, jól járható hegyi utak, majd este Ljubljana a mozgólépcsős szálloda.

 

Harmadnap a szakadó esőbe bevetettétek magatokat barlangokba, természetes kőhidakon autóztatok, sziklavár, voltak, akik Lipicai ménest is elérték, és olyan is volt, aki Olaszországon keresztül érkezett meg a festői Portoroze-ba. Szikla szirten 5*-os Tengerre néző szállodai szobák… Hmmm… mikor megyünk vissza??

Annyi minden történt ebben a három napban, mint korábban két-három keményebb versenyhétvégében. Kicsúszott vagy 3-4 autó, szakadt ki futómű, mentek onroad itienrrel de offroad pontokkal… volt ki a teljes böröndjét hagyta az első szálláson, van aki az összes igazolványát Ljubljanába… A PILOT szerverbázisa terheléses beavatkozást élt túl… Mi közben a hajunkat téptük és felelhető kósza pillanatokban franciakockásra karmoltuk magunkat

Embert és technikát próbára tevő küzdelem lett a Tengerre Magyar 2023 futama! Csodás közösség érett össze, jó volt szemlélni ahogy egymás társaságát keresitek, ahogy egy-egy segítségre szoruló autót szó nélkül teljes erőbedobással nekiálltok menteni… olyan volt ez… mint régen.

Összetett, történésekben gazdag 3 napon vagyunk túl. Örömmel köszönöm meg Nektek a tisztes részvételt Hölgyek, Urak! Szép munka volt! Köszönjük.

Külön köszönet a STÁB minden tagjának az áldozatos munkájának, figyelmének!

Továbbra is köszönjük minden résztvevőnek, hogy a Legend Rally ismét több tudott lenni, mint egy verseny.

Hamarosan jelentkezünk!

.

.

.

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Szólj hozzá!