Velencei Kaland 2024

Tengerre Magyar!
április 25, 2024

Velencei Kaland 2024

Eco Futam Velencei Kaland!

A Világ egy varázslatos helyére, a festői Velencébe invitálunk Benneteket, ahol garantáltan az izgalom és kaland vár!

Velence egy roppant különleges terület, a művészet formálta küllemét, a romantika rajzolta varázslatos színeit, a legendák alakították fizimiskáját, és az életfilozófiája képezte hangulatát. Minden körülmény adott egy kalandokkal teletűzdelt, adrenalinnal felkorbácsolt, kultúrával feltöltött kalandfutam megrendezéséhez.

1 nap kiutazás  –  2 nap játékos verseny  

Velence romantikus szépsége, a csodálatoshelyszínek, és hangulatok, valamint az évezredes történelem varázslatos keveréke teszi ezt a kihívást felejthetetlenné.  Itt most nincs szükséged autóra, most Te kellesz és a leleményességed. A városban és a környező szigeteken gyalog, gondolával, vizitaxival, vaporetto-val, átúszással😊akárhogyan (!) kell elérned a számos esteben furfangos feladatok helyszínét. És ha azt gondolod, hogy nem lehet eltévedni a sikátorokban, kanálisokon, ide-oda pattogó kis hidakon… nagyon nagyot tévedsz, (!) még a GPS is veszekedni fog Veled, hogy merre is mikor fordulj.

Ahogy a virtuális rajtpisztoly eldördül (vagyis áthaladsz a rajtkoordinátán), onnan már magad írod a kalandod. Nem mondjuk meg, melyik koordinátát vedd fel először. Lesznek téves, vagy éppen félre vezető információk, lesznek értékes információk. A lényeg, hogy igyekezz megoldani a rejtélyt.

Taktikázz! Gondolkodj! Legyél bátor és kitartó! Tölts el egy izgalmakban gazdag és vidám napot! Olyan helyeken fogsz megfordulni, ahol lehet, még nem jártál.  Versenyre kellhetsz csapatokkal, vagy éppen „csak” tartalmasan töltheted el a napodat. Lehet, hogy kirándulsz egy jó nagyot, miközben különleges helyeket látogatsz meg. Te döntöd el, mit is kerekítesz ki abból az  május-ból!

No de nézzük a küldetést!
Budapesten a Keleti-pályaudvaron vonatra szállunk Bécs felé és már a kezdődik is a kaland. Bécsben szükséges átszállnotok a Velencébe tartó szerelvényre (nyugi van rá egy órád) majd az osztrák Alpokon keresztül irány a Dolce vita. 
Velencében, a vonat végállomásától megközelítőleg 150-200 méterre már meg is érkeztél a vízitaxi és vaporetto állomásra. Irány a szállás!
Természetesen autóval is lehet érezni, de ettől a ponttól tovább nem tudok menni, be kell tenni a járműveket egy-egy parkolóházba 50 Eur/24 óra. Szóval izgalmasabb a vonat!
Ami még fontos! Ez a vonat nem Zagyvarékas és Besenyőszög között közlekedik, ez egy minden kényelemmel, helyenként még első osztállyal is megáldott RAIL JET szerelvény, melynek menet ideje alig egy órával több, mint ha autóval tennéd meg az utat. Szóval vonatozz! A vonat jó BULI!

A futam részvételi díja 250 Eur/csapat (egy csapat max.5 fő)

Kezdődjön hát a Velencei Kaland

Most ne habozz!

Várunk Benneteket az Adria partján, Velencében!

Esetlegesen felmerült kérdéseidre szívesen válaszolunk. Keress elérhetőségein valamelyikén! +36 30 370 9271   vagy a info@legendrally.hu email címen

.

.

.

.

MEGOSZTÁS:Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestEmail this to someone

Szólj hozzá!